Het meeste uit je WordPress-site halen dankzij onze training

Als leek heb je waarschijnlijk geen kaas gegeten van webdesign. Gelukkig zijn de dagen dat je een IT-opleiding nodig had om je website te onderhouden al lang voorbij.

Contentmanagementsystemen zoals WordPress zorgen ervoor dat Jan met de pet ook makkelijk nieuwe inhoud kan toevoegen aan zijn site. Toch heeft ook een eenvoudig systeem zoals WordPress een hele hoop knopjes waar je allicht niet direct wegwijs uit raakt.

WordPress, dat is internet voor iedereen

WordPress is een erg democratisch systeem. Iedereen kan er makkelijk mee aan de slag, en wie wil kan zelf de functionaliteiten veranderen.

De voordelen van WordPress zijn talrijk:

  • Het is gratis, dus je hoeft er niet voor in de buidel te tasten
  • Het is erg eenvoudig in gebruik, je moet er dus geen IT’er voor inhuren
  • Het is makkelijk aanpasbaar, en je kan zelf het design en de vormgeving bepalen
  • Het is een ideaal systeem om goede zoekresultaten in Google en andere zoekmachines te behalen
  • Dankzij de duizenden plugins kan je een heel gamma aan functionaliteiten toevoegen

Wij maken je wegwijs in WordPress

Zoals we hierboven reeds hebben opgesomd, kan je met WordPress zelf héél wat doen. Met tal van plugins kan je met je site een hele hoop coole dingen toe. Zo heb je een plugin die je blogberichten verbetert en toont hoe je ze kan optimaliseren voor zoekmachines. Of plugins die je website met Google Analytics verbindt, zodat je makkelijk vanuit WordPress zelf kan kijken wie er allemaal naar je website komt.

Met WordPress kan je echt alle kanten uit, maar dan moet je wel een goede basiskennis hebben van de mogelijkheden.

Met dat oogmerk bieden wij onze klanten steeds een training van 2 uur aan. Wij leiden je op en leren je met WordPress werken, zodat je zelf makkelijk aan de slag kan, en het maximum uit je website leert halen.