Moji, waar ondernemers elkaar terugvinden

Alleen is ook maar alleen. En ja, wij bieden je natuurlijk alle hulp die je nodig hebt om te slagen op het internet. Maar een deel van onze service bestaat er ook in dat wij ondernemers samenbrengen. Daartoe hebben we een speciale Facebookgroep gemaakt, waar elke Moji-klant toegang tot krijgt.

Waarom netwerken zo belangrijk is…

Netwerken is enorm nuttig. Dat weet waarschijnlijk elke ondernemer (of dat zou toch moeten). Uit onderzoek blijkt dat de echte professionals gemiddeld 77 minuten per week hieraan wijden.

En gelijk hebben ze. Er zijn tal van redenen waarom je zou moeten netwerken.

Enkele daarvan:

  • Je kan veel bijleren van anderen
  • Via je netwerk kan je nieuwe jobs of opdrachten krijgen
  • Je breidt je invloed uit
  • Je kan advies inwinnen bij elkaar
  • Je krijgt nieuwe inzichten

Enzovoort, enzoverder…

Nu, om die reden hebben wij dus zo’n Facebookgroep opgericht.

En wat ben ik daar dan concreet mee?

Goeie vraag!

Stel, je bent dakwerker, en je zoekt een aannemer om je te helpen met een klus. Kijk even in de Moji-groep, en kijk, daar is er al één. Op zoek naar een boekhouder? Die vind je hier ook wel. En misschien heeft die boekhouder zelf ook wel een dakwerker nodig om zijn dak te renoveren. Zo maak je gratis reclame en bouw je een vertrouwensband op met andere Moji-klanten.

Zelfs als je niet direct iemand wil inhuren, kan je elkaar nog steeds advies geven via de Facebookgroep. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Wij willen immers niet enkel websites bouwen, maar ook mensen samenbrengen, om ideeën uit te wisselen en elkaar te ondersteunen. En we zijn toch op de wereld om elkaar te helpen, nietwaar?