ondernemer zijn is fantastisch maar...

…als zelfstandige heb je ook een hele hoop minder leuke dingen om handen. De boekhouding, administratie, klanten werven, noem maar op. Allemaal zaken waar je heel wat kostbare tijd en moeite in stopt. Wij kunnen erover meespreken.

De dag van vandaag is het voor bedrijven ook onontbeerlijk dat je je eigen website hebt. Dus laat je een domeinnaam registreren, huur je iemand in die je website voor je maakt, zet je website online, en klaar is kees.

Buiten het feit dat dat je allemaal weer heel wat tijd kost, neemt zo’n website nog eens een stevige hap uit je budget. Geld dat je ook voor heel wat andere dingen best kan gebruiken.

Maar, denk je, dat hoort er allemaal nu eenmaal bij…

...OF TOCH NIET?

Bij deze gang van zaken hebben wij toch wat bedenkingen. Helaas zien we vaak dat de kwaliteit van heel wat websites te wensen overlaat en dat er ook veel websites zijn die door hun slecht ontwerp ook erg moeilijk terug te vinden zijn in Google of andere zoekmachines. Zo heb je in theorie wel een eigen website, maar ben je in de praktijk toch nog steeds onzichtbaar op het internet.

Vaak sta je er na de oplevering van je website ook alleen voor. Als je dan geen kaas hebt gegeten van IT of online marketing ben je helemaal in de aap gelogeerd.

Op die manier wordt je eigen website eerder een administratieve formaliteit, in plaats van een actief hulpmiddel om klanten aan te brengen en je zaak te laten groeien. Zo gaat heel wat potentieel verloren, en dat vinden we erg jammer.

Tenslotte slagen je grote concurrenten er met meer middelen wél in om zichzelf zichtbaar te maken op internet en sociale media. Dat zijn allemaal zaken die je niet bepaald voorthelpen.

ONTMOET MOJI, JE GIDS DOOR HET OERWOUD!

Omdat wij je met dit probleem willen helpen, hebben wij even de koppen bij elkaar gestoken. En we zijn met een oplossing gekomen. Die oplossing heet Moji, en we zijn apetrots om hem aan je te kunnen voorstellen.

Wat is Moji, vraag je je misschien wel af? En hoe kan Moji me helpen?

Met Moji brengen we je webdesign en verdere ondersteuning in een alles-in-één pakket, en dit tegen een klein vast bedrag per maand. Zo hoef je voor je eigen website ook niet meer in één keer een groot bedrag neer te tellen, maar kan je je kost spreiden over een langere periode, terwijl je zaak de tijd krijgt om te groeien.

MOJI BRENGT JE GELD OP.

Maar Moji gaat niet gewoon over kosten besparen. Moji is in de eerste plaats een verhaal dat gaat over de groei van je bedrijf.

Door middel van onze kennis van zoekmachineoptimalisatie en sociale media zorgen wij ervoor dat je zichtbaarheid op het internet vergroot wordt, en je klanten als het ware vanzelf toestromen.

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het maken van gebruiksvriendelijke en aangename webshops, waardoor het een plezier wordt voor je klanten om online je producten te kopen.

Ook staan wij steeds voor je klaar en helpen we je met een strategie om je website voor de volle honderd procent te laten renderen. Zo wordt je website niet gewoon een kost, maar ook echt een investering die geld opbrengt.

Op die manier wil Moji je gids zijn in de jungle van het internet. Zo kan jij je concentreren op je core business.

Moji doet je website renderen als nooit tevoren. En dat is toch waar het uiteindelijk om draait, niet?

Ga online met Moji.

Tientallen ondernemers gingen je al voor.